• sector2@crucearosie.ro

JOSI – LOGISTIC – josi.ro

Josi –Logistic reprezinta un grup de firme, cu capital 100% romanesc, cu potential mare si ambitii pe masura. Proiectul a luat fiinta in anul 2005, ca o afacere de familie si in scurt timp investitia in factorul uman a devenit foarte importanta, societatea avand in prezent un numar de peste 60 de angajati.
Datorita bunei organizari a departamentului comercial, Josi a devenit in scurt timp unul dintre principalii furnizori de produse pe piata locala. Pe langa acestea, firma noastra distribuie si produse precum: oua proaspete, ulei, diverse sortimente de masline. Produsele noastre indeplinesc nevoile si asteptarile consumatorilor de azi.
Incepand cu anul 2008, societatea noastra si-a marit gama de produse prin importuri din Bulgaria, Grecia Polonia, Germania, reusind sa patrunda pe piata cu o serie de produse noi care au fost imediat apreciate de clienti – datorita gustului bun si a calitatii superioare.

PRIME TELECOM – www.primetelecom.ro

În prezent, Prime Telecom se poziționează pe piața româneasca de telecomunicații ca un operator independent ce oferă soluții de telecomunicații complete, de la acces Internet și telefonie la servicii de transport date Ethernet/SDH, cablare structurată, până la proiecte complexe de supraveghere video, control acces sau soluții de iluminat cu led.

Prime Telecom a dezvoltat un portofoliu solid de clienti din diverse sectoare, precum telecomunicații, IT, financiar-bancar, industria farmaceutică, media etc. De asemenea, printre clientii Prime Telecom se numară organizații guvernamentale, autorități locale, instituții de învățământ și culturale.