• sector2@crucearosie.ro
crucea-rosie-prim-ajutor

Crucea Rosie Romana, Filiala Sector 2 organizeaza cursuri de prim ajutor de baza si defibrilare externa automata, in conformitate cu prevederile Legii 139/1995 a Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania si a Legii nr. 524/2004 pentru modificarea si completarea Legii SNCRR.

Cursurile sunt obligatorii pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare si se desfasoara conform Legii nr. 319 din 14 iulie 2006 a securitatii si sanatatii in munca, articolele 10 si 11.

Durata cursului este de 12 ore.

Pretul cursului este de 250 lei / persoana 

Reimprospatarea cursului (se face anual) – 150 lei / persoana

Acest curs este acreditat si recunoscut oriunde in spatiul european, conform Centrului European de Referinta pentru Prim Ajutor (EFAC).

Inscrierile se fac la adresa de e-mail: sector2@crucearosie.ro

Cursuri de prim ajutor pentru angajații din companii:

– Pentru a organiza un curs de prim ajutor la sediul companiei solicitante este necesar un număr de min. 10 participanți.

– Există posibilitatea organizării unor module teoretice și practice cu durată de 4 ore, 6 ore, 8 ore sau 12 ore de curs (complet).

– În funcție de disponibilitatea participanților la curs, stabilim de comun acord perioada de desfășurare: în timpul săptămânii sau în weekend. Vă rugăm să menționați preferința dumneavoastră atunci când ne contactați pentru înscriere și semnarea unui contract.